Om Malin Eld

Hej! jag heter Malin Eld, trevligt att träffa dig! Jag arbetar som fotograf i Stockholm/ Sverige. Jag är mamma till 3 barn som jag har tillsammans med min man Magnus Krabbe. Magnus arbetar med ljus, ljud och bild och är ett mycket bra bollplank att ha, när det gäller ljussättning mm. Jag gillar projekt och att komma med idéer, att skapa och finna lösningar. Jag älskar bilder, konst, magazin och böcker, film, musik och inredning, där jag hämtar inspiration till eget skapande. Jag tycker också om problemlösning, affärer & nytänkande. Jag uppskattar att fotografera både i studio och utomhus. Du tar dig snabbt ut till min egen studio som ligger i anslutning till min bostad, 25 min från Stockholm ☺ Där möjligheten att få fotografera både i studio och ute i naturen, eftersom det är nära både skog vete & solrosfämealineldlt, hav och strand, djur & natur.
Självklart så plåtar jag även i studio inne i centrala Stockholm, det går självklart också att välja ”on location” som tex museum, mötesrum, coola lägenheter, balkonger, slott och skogar, restaurangkök, tunnelbanan. Du som kund har då möjlighet att välja var du och ditt företag önskar genomföra din/ er plåtning, ingen geografisk begränsning.
Det viktigaste med att välja en fotograf är att veta att man, jag gillar det engelska ordet ”connect” med dem, att få kontakt, kopplas samman med deras stil, känsla. Att din historia som kund berättas/ återges genom kameran av fotografen. Att du som kund blivit hörd & att din idé tillsammans med fotografen får vingar. Så att din vision få den edge den behöver för att klara av marknadens krav. Jag älskar att fotografera och mitt mål är att göra kunden toppen- nöjd, glad och exalterad. Jag är supersocial, så jag och mina kunder har oftast roligt tillsammans, mitt i all stress & jobb, med det sagt så blir mina kunder oftast också mina vänner. Kolla in min blogg och webbsida för att se några av mina bilder.

Kom ihåg att inget jobb är för stort eller för litet, alla förfrågningar, frågor och funderingar är välkomna. Jag hoppas att höra från dig snart ☺      Må så gott / Malin Eld